Kungar i köket!

Vi har precis slängt ihop en supersmarrig lunch! pasta och pastasås a la improvisation, MASSVIS med färska champinjoner, soltorkade tomater, färsk bladspenat, grön pesto, feta cheese, bacon, grön pesto, paprika, körsbärstomater och såklart matlagningsgrädde! FY HELVET vad gott det vart! Vi är lätt bäst på det där med pastasåser!

Innan det så hade vi lite freshing up session här i lyan, långdusch och grejer, fixade naglarna som fan, både på händer och fötter! Kändes som att vi var i behov av det. Vi vill ju inte att ni ska bli rädda av att se oss på bild liksom ;) Fick höra häromdagen att vi inte såg riktigt lika fresha ut som vi gjorde i början av förra veckan?? Va?! Förstår inte riktigt, vi som badat i havet och schampoonerat och peelat oss där i ;p hehe NU ska vi strax dra ner på stan igen och besöka apoteket för lite halsmedicinering åt Helene...stackarn håller inte för trycket ;)


En bild iaf, dock inte från tripen men vi har ju inte tagit några än idag :p

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag hade ont i halsen förra veckan och jag vill prisa vatten och salt! Häll salt i vatten och gurgla, det funkar :) äckligt som fan men effektivt!

2009-07-21 @ 15:30:24
URL: http://jhilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0